REUTERS

Як повідомили УНІАН у прес-службі Сумської міської ради, про це під час апаратної наради у міськраді повідомив військовий комісар Сумського об'єднаного міського військового комісаріату Юрій Полоус.

Читайте такожАктивна фаза АТО може бути завершена раніше, ніж через місяць - начальник Генштабу

"Ми створюємо термінову базу військовозобов'язаних, які проходили службу у військах спеціального призначення, армійської авіації, аеромобільних військах, у високомобільних або, як зараз називається, в десантних військах", - заявив воєнком.

Відео дня

Як зазначив Юрій Полоус, у військкомат вже звернувся 56-річний мешканець Сум, який висловив бажання стати на захист батьківщини. В даний час він проходить підготовку в навчальному центрі "Десна".

У той же час із закликом до військовозобов'язаних, які відносяться до "еліти" українського війська, звернувся військовий комісар Сумського обласного військового комісаріату Володимир Бондаренко.

"Шановні військовослужбовці запасу, які проходили службу у військових частинах повітряно-десантних, аеромобільних військ, частинах спецпризначення і морської піхоти, просимо вас записатися добровольцями у військових комісаріатах за місцем проживання для подальшого проходження військової служби в зоні АТО і на захисті кордонів нашої держави", - зазначив Володимир Бондаренко.