Фото: УНІАН

У зоні проведення антитерористичної операції завершила свою роботу спеціальна урядова комісія, створена рішенням Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка. Метою комісії було перевірити всебічне забезпечення військовослужбовців різних силових структур, які залучаються до АТО.

Про це повідомляє Управління преси та інформації Міністерства оборони України.

В рамках перевірки представники Міністерства оборони, Міністерства соціальної політики, Міністерства охорони здоров'я та Міністерства фінансів, на чолі із заступником міністра оборони - керівником апарату Петром Мехедом побували в польових таборах сил АТО, поспілкувалися з військовими на блокпостах та в місцях лікування.

Відео дня

Читайте такожДля бійців Нацгвардії в Польщі закупили близько 2 тисяч бронежилетів і 6 тисяч касок - Аваков

"Особливу увагу ми звертали на питання матеріально-технічного, медичного та грошового забезпечення. Приміром, нас цікавили наявність бронежилетів, захисних шоломів та інших засобів, що необхідні солдатам. У розмовах з бійцями Збройних Сил, Національної гвардії та інших силових структур ми оцінювали реальний стан справ і вживали заходів щодо розв’язання нагальних проблем", - розповів Петро Мехед.

В рамках роботи урядової комісії відбулася зустріч із керівництвом Ізюмської центральної міської лікарні, де лікуються поранені на Донбасі бійці АТО. 

Читайте такожВ Україні можуть ввести пільгове оподаткування для підприємців, які допомагають армії

"За результатами роботи нашої міжвідомчої групи, будуть підготовлені висновки та пропозиції щодо покращення всебічного забезпечення військовослужбовців в зоні АТО. Ці дані вже найближчим часом розглядатимуться на засіданні Кабінету Міністрів України. Тож, наші вояки відчують ще більшу підтримку з боку влади і народу", - підсумував Мехед.