Спикер АТО сообщил, что боевики продолжат обстреливать города / фото УНИАН

Як повідомив керівник прес-центру антитерористичної операції (АТО) Владислав Селезньов, посилаючись на джерела, в Краматорську були помічені вантажівки з встановленими на них мінометами і кулеметами.

Читайте такожВ Амвросіївці при обстрілі пошкоджені будинки і центральний ринок

"В результаті обстрілу Краматорська вже є перші потерпілі. За інформацією джерел, бойовики будуть продовжувати нагнітати паніку і провокувати масовий потік біженців з міст на сході, так, як це було зроблено в Слов'янську", - зазначив Владислав Селезньов у своєму повідомленні, розміщеному в соцмережі.

Відео дня

Для цих цілей в Луганській області бойовики використовують системи залпового вогню БМ-21 "Град", якими вони напередодні обстрілювали житлові будинки у місті Добропілля. Вчора установка "Град" була помічена під Луганськом.

Читайте такожСили АТО зачистили Свердловський район від терористів

Як зазначив спікер АТО, "для терористів важливо зрежисирувати картинку для російського телебачення про хаос в східних містах", і для цього вони знищують об'єкти електро - і водопостачання. В даний час працівники енергокомпанії в Слов'янську під прикриттям сил АТО проводять ремонт пошкодженого обладнання.