За даними прес-служби "Укроборонпрому", про передачу бронемашин, розроблених державним підприємством «Харківське конструкторське бюро з машинобудування ім. О.О. Морозова» повідомив в.о. президента України Олександр Турчинов.

Читайте такожУряд виділяє 100 млн гривень на придбання БТР-3Е для Збройних сил та Нацгвардії

Відео дня

«Машина добре себе зарекомендувала. Ми робимо акцент на замовлення в «Укроборонпромі», - зазначив Турчинов під час демонстрації тактико-технічних характеристик броньованої машини.

Як повідомляв УНІАН, раніше в травні «Укроборонпром» почав передачу Національної гвардії України бронетранспортерів БТР-4на суму близько 400 млн грн.

Довідка УНІАН. Державний концерн «Укроборонпром» створений в 2010 році з метою забезпечення ефективного функціонування та управління суб'єктами господарювання державного сектору економіки, які здійснюють господарську діяльність у сфері розроблення, виготовлення, реалізації, ремонту, модернізації та утилізації озброєння, військової і спеціальної техніки та боєприпасів і беруть участь у військово-технічному співробітництві. До складу концерну входять 134 підприємства ОПК України.