Фото: Relax.ua

Інший ліцеїст К., який став свідком цієї події, негайно доповів командиру роти про нещасний випадок, після чого травмованого було оперативно доправлено спочатку до медичної частини військового ліцею, а згодом до приймального відділення Головного військово-медичного клінічного центру «Головний військовий клінічний госпіталь».

Відео дня

Після встановлення діагнозу – «перелом правої скроневої та тем’яної кістки, забій головного мозку середнього ступеня тяжкості, субарахноїдальний крововилив»,  військові медики провели весь необхідний комплекс заходів.

На даний час ліцеїст Б. перебуває на лікуванні у нейрохірургічному відділенні Головного військово-медичного клінічного центру «Головний військовий клінічний госпіталь», його стан здоров’я задовільний.

На жаль, деякі вітчизняні засоби масової інформації, в погоні за сумнівною сенсацією, поширили інформацію, що травмований ліцеїст начебто перебував у стані сильного наркотичного сп’яніння. Департамент преси та інформації Міністерства оборони України уповноважений заявити, що дана інформація не відповідає дійсності – наведені деякими ЗМІ «смажені» факти не знайшли свого підтвердження під час роботи у Київському військовому ліцеї та Головному військово-медичному клінічному центрі «Головний військовий клінічний госпіталь» групи оперативного реагування Центрального управління Військової служби правопорядку у Збройних Силах України.