Привітати представників ЗМІ зі святом на полігон навчального центру, за важелями танку “Булат” особисто приїхав Міністр оборони України Павло Лебедєв.

В рамках заходу відбулись змагання серед команд військовослужбовців-контрактників та представників засобів масової інформації. Військовослужбовці за контрактом продемонстрували професійний вишкіл у вправах зі стрілецькою зброєю, та очікувано здобули перше місце, проте і результати журналістів приємно здивували суддів і Міністра оборони.

Відео дня

Бажаючі представники ЗМІ також мали нагоду виконати вправи із метання навчальних гранат та водіння бойової техніки під керівництвом досвідчених інструкторів. Пізніше, журналісти висловили задоволення від військової техніки – Т-64БМ “Булат”, БМП-3, БТР-80 та HUMMER.

Під час брифінгу керівник вітчизняного оборонного відомства відповів на запитання журналістів та нагородив переможців у різних номінаціях кубками,  військовими подарунками та грамотами. Всім журналістам, хто показав відмінні результати Павло Лебедєв запропонував призиватися до лав Збройних Сил.

Завершилась акція польовим обідом.